Nytt blad: Læring gjennom lek!

18. februar lanserer Egmont Serieforlaget sin nyeste satsning, Playhouse Disney, under mottoet “Læring gjennom lek!”

Lærerikt og morsomt

Bladet retter seg mot gutter og jenter mellom 3 og 6 år, og deres foresatte – også de som ikke kjenner til Playhouse Disney fra Disney Channel. Playhouse Disney har som mål å stimulere barnas nysgjerrighet og kreativitet. Bladet er lagt opp pedagogisk og underholder samtidig som det lærer barna om viktige verdier, som vennskap, solidaritet og å tro på seg selv.

Den første utgaven er allerede i butikk, og det er planlagt fem utgivelser til i 2008. Med den første utgaven følger det med en DVD med TV-episode, musikk og andre aktiviteter fra TV-kanalen Playhouse Disney.

− Et spennende og unikt konsept for de minste barna, som kombinerer underholdning med pedagogiske oppgaver og aktiviteter, sier Ingunn Alphonse, redaksjonssjef i Egmont Serieforlaget.

Variert innhold

Bladet er på 36 sider og består av historier, oppgaver, fargeleggingssider og aktiviteter. Her møter barna mange av sine favorittfigurer, som Små Einsteins, Mikke Mus, Higglyby-heltene, JoJos sirkus, Handy Manny og Ole Brumm.

Sidene er lagt opp på en slik måte at barna med en gang skjønner hva oppgaven går ut på. Forklaringstekstene er der for de voksne og foreslår aktiviteter de voksne kan gjøre sammen med barna.

Playhouse Disney lanseres i hele Skandinavia og er et samarbeid mellom Egmont, Disney Publishing og Disney Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *