Innred din bolig på egenhånd

Hvor man skal man handle møbler?
Er du i gang med å pusse opp din bolig? Ønsker du å utføre handelen over internettet fra din sofakrok? Det kan være vanskelig å finne et godt utvalg av møbler som du med sikkerhet vet er av kvalitetssikkert materiale. I tillegg så kan det være attraktivt å finne møbler til en rimelig pris. På www.unoliving.no finner man ulike møbler til hjemmet i alle mulige prisklasser. Hjemmesidens hovedmål er å gjøre det enkelt å finne nye møbler til blant annet stuen, soverommet, barnerommet, kjøkkenet og entreen. De har et bredt utvalg av møbler fra anerkjente designermerker. Forretningen tilbyr også enkel og rask tilgang til kundeservice med online chat og telefonlinjer man kan ringe i arbeidstiden.

På Unoliving så finnes det hverken et showroom eller en fysisk butikk man besøker. Det hele skjer over internettet som et unikt og lettvint konsept. Møblene leveres direkte fra leverandøren til hjemmet ditt, uten unødvendige distribusjonskanaler involvert. Det hindrer ekstra påfølgende leveringskostnader og det blir heller ingen begrensninger av lagringsplass. For det andre så tilbyr hjemmesiden lavere priser til sine kunder, i motsetning til fysiske butikker. De tilbyr også et bredere sortiment av ulike møbler til hver enkelt rom i boligen. Hjemmesiden er lett å håndtere på egenhånd og leveringstiden er rask fra det øyeblikket du har bestilt.  Det er en lettvint og stilsikker måte å innrede din bolig på.

Hvordan skape en hyggelig hage
www.bauhaus.no kan man få profesjonell til å skape en hyggelig hage. Enten dette gjelder hagebruk, interiørdesign eller verksted så kan hjemmesiden finne ut hvilke produkter som er best egnet for deg. De tilbyr alt av hagemøbler slik som hagebord, parasoller, markiser og paviljonger. I tillegg så tilbyr de hagemaskiner, hageredskaper og hageartikler. Dette omfatter blant annet motorsager, planteverktøy og gjerder. I tillegg har de et bredt sortiment av produkter til lek og fritid utenfor boligens område. Dette er for eksempel utstyr til camping og fisketurer. Hjemmesiden byr med andre ord ikke kun på ulike hageprodukter, men også på verktøy og kundeservice. På den måten kan man implementere uteaktiviteten inn i sitt eget hverdagsliv. Bauhaus er derfor en god spesialist for verksted, hus og hage.

 

Virksomhetens fokus er å tilby det største utvalget av hageartikler, samt yte en effektiv kundeservice. De har et profesjonelt medarbeiderteam, slik at kunder blir tilbudt en kompetent og spesialisert betjening. Prisene på produktene og betjeningen ligger i tillegg til en rimelig prisklasse.

 

Varehusene er innredet med omhu. I trivelige omgivelser, skal kundene følge et innredningssystem som fører dem automatisk til den rette avdelingen de leter etter. Her er det en oversiktlig varepresentasjon av de ulike produktene, slik at kundene raskt skal kunne finne frem til hva de leter etter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *