Ekspertpanel

Ekspertpanelet på allekvinner.no er en gratis rådgivningstjeneste til deg som har spørsmål om helse, ulike alternative behandlingsmetoder, vektreduksjon, E-sigaretter, kosthold/ernæring, trening, stressmestring, samlivsbrudd, samlivsproblemer, familievern, forebygging av psykiske helseplager, fysioterapi, inkontinens, trening etter fødsel med mer. Du velger selv om du vil henvende deg med fullt navn, eller om du velger å bruke et pseudonym.

Husk at dette ikke er en erstatning for å gå til legen!

Frank Stuen

Professor og psykolog Frank Stuen arbeider med familiepsykologi, både forskningsmessig og klinisk. Han har lang erfaring innenfor feltene samlivsbrudd, utroskap, sosial støtte, motsetninger arbeid og hjem samt forebygging av psykisk helseproblemer. Er dessuten engasjert i populærvitenskapelig formidling i betydelig grad, blant annet gjennom faglig ansvar for TV-seriene ”Vårt indre liv” (vist i NRK i 1999), ”Barndommens rike” (vist i NRK i 2002) og ”Vendepunkt” (under utarbeidelse. Skal vises i NRK 2006).

Lise Kristine Johnsen

Lise Kristine Johnsen har Cand. scient.-grad i klinisk ernæring for ernæringsforskning ved Universitetet i Oslo. Hun er også autorisert klinisk ernæringsfysiolog. Hun tilbyr bedrifter livsstilsprogram som gir ansatte bedret helse, økt trivsel og overskudd. Line har erfaring med forebygging og behandling av livsstilsykdommer fra sykehus og privat praksis. Hun er for tiden engasjert i overvektsprosjektet på Sykehuset i Vestfold. Line har lang erfaring med å holde kurs, seminarer, foredrag.

Linda-Elise Askeland

Hun er utdannet klassisk kinesisk akupunktør ved Skandinavisk Institutt for klassisk kinesisk Akupunktur i Danmark. Er også utdannet Posturolog fra Ecole de posturologie i Geneve. Posturologi er læren om kroppens oppreiste stilling og stilling i bevegelse. En posturologisk undersøkelse går ut på å finne skjev/feilstillinger i kroppen, hovedsaklig i fotstilling, kjeve og øyets muskulatur, fordi dette kan gi store plager, det være seg smerter, konsentrasjonsforstyrrelser, svimmelhet etc. Auriculomedisin er behandling ved bruk av nervepunkter i øret som relaterer til de forskjellige områder av kroppen. Hun har drevet egen klinikk siden 1999